Oppdatering Kambodsja


Vi gleder oss veldig over vår samarbeid med Misjonsalliansen i Kambodsja!
Og det er alltid fint å se utvikling! Spesielt etter en så hard tid som rammet hele verden, er det viktig å se at det går framover, og at vår hjelp faktisk når ut og gjør en forskjell.

I Bygland støtter vi Misjonsalliansen i Kambodsja og vi har fått noen oppdateringer som vi ville dele med dere!

Den 15. August ankom 8 ungdommer fra Norge som skal jobbe som volontører de neste 4 månedene. De skal lære språk og jobbe i ulike prosjekter; noen med fotball, noen på en skole og noen på et ungdomssenter med blant annet engelskundervisning.
Vi vil være med å be for volontørene og for alt arbeidet som ligger foran i høst, for at de blir godt tatt imot, får gode relasjoner og at de utfører Guds arbeid og bringer med seg et engasjement som gjør en forskjell for de lokale og forholdene for fattige og sårbare mennesker i Kambodsja.

Nå i September har barna fra offentlige skoler i Kambodsja en lang skoleferie, på grunn av regntiden som kommer hvert år. Dette fører ofte med seg oversvømmelser og ødeleggelse. Så vi kan være med på å be for at Gud legger sin vernende hånd over området og at det blir minst mulig skade på materielle ting og liv!

Vi er takknemlig for deres innsats i Kambodsja!
Og vi gleder oss å støtte dette fine prosjektet også denne høsten!

Hvis dere vil finne mer om misjonsprosjektet for fattige og sårbare mennesker i Kambodsja, følg lenken:
https://misjonsalliansen.no/alliert-mot-urettferdighet-i...

Tilbake